Hyppää sisältöön

POP Pankki Kyyjärven konttoreiden palveluaikataulut muuttuvat 30.9. alkaen



POP Pankki Kyyjärven konttoreiden kassapalvelut ovat auki jatkossa ilman ajanvarausta Kyyjärven konttorilla ma ja to klo 9.00–12.00 ja Karstulan konttorilla ti ja pe klo 9.00–12.00. Palveluaikojen muutos astuu voimaan 30.9.2024 alkaen.

Molemmat konttorit jatkavat asiakkaiden palvelemista kaikissa pankkiasiointiin liittyvissä asioissa ajanvarauksella jokaisena arkipäivänä klo 9.00-16.00.

Ajanvaraaminen onnistuu helposti puhelimitse POP Pankin asiakaspalvelusta (010 248 4700), verkkosivuilta tai verkkopankkiviestillä. Myös kassa-asiointia varten voi varata oman ajan ajanvarauspalvelun avulla. Yleisimpiä kassalla hoidettavia asioita ovat käteisnostot ja -talletukset sekä laskujen maksu.

”Pankkiasiointi verkossa on kasvanut, kun taas kassapalvelujen kysyntä vähentynyt. Tällä aikataulumuutoksella pystymme vastaamaan asiointitavan muutokseen, sekä järjestämään myös ilman ajanvarausta toimivat kassapalvelut. Muutos ei vaikuta henkilöstömääräämme, sillä Kyyjärven Osuuspankin konttorit palvelevat ajanvarauksella jokaisena arkipäivänä kiireettömästi ja henkilökohtaisesti”, toteaa pankin toimitusjohtaja Jaakko Ylitalo.

Kyyjärven Osuuspankin konttoreiden henkilökunta antaa mielellään ajanvarauksella 
maksutonta opastusta mm. pankin digipalveluiden kuten 

  • POP-mobiilin ja verkkopankin käyttö
  • laskujen automaattinen suoraveloitus ja e-lasku
  • maksupalvelu.

Avaa Kyyjärven konttorin ajanvaraus ›

Avaa Karstulan konttorin ajanvaraus ›


Lisätietoja antaa:

Jaakko Ylitalo
Toimitusjohtaja
puh. 010 301 8423

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä